Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Телевизия 7/8Тези всички записи, снимки, дронове, като е

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Телевизия 7/8Тези всички записи, снимки, дронове, като е
Коментари Харесай

Мажд Алгафари за снимките с Борисов: Прокуратурата вече ще направи проверка, ще има натиск и от Европа, няма да оставят премиера на мира

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Телевизия 7/8

Тези всички записи, фотоси, дронове, като е толкоз почтен, дай да се проверява. Васил Божков има 18 обвинявания, дано да ги създадат 19, 25, 30, сподели Мажд Алгафари в „ Крум Савов LIVE ” по Телевизия 7/8.

Но да кажеш не е правилно, това е подправено. Има специфични органи, които се занимават с това нещо, кое е подправено, кое не е. Има си движимости лица, те могат да създадат разбор, да проучат, да открият дали е подправено, добави Мажд Алгафари.

Но Бойко Борисов да излезе, или някой от неговия екип, да каже, това за нас са подправени вести. Кой си ти, че ще кажеш, има си прокуратура, има си досъдебно произвеждане, има си съд, те ще преценяват дали това нещо е подправено, или не. Кога излизат по този начин едновременно всички, в кои организации, мафиотските. Когато желаят да кажат нещо мощно, тъй че да бъде чуто от всички и въздействащо, тогава излизат всички, добави Алгафари.

Кюлчетата със злато, изключително тези, които са 250 грама, тези кюлчета, като се продават, се записва номера на кюлчето, което се продава. Следователно би трябвало да се наблюдава кой е този, който е закупил тези кюлчета, може да не е Бойко Борисов, може някой да ги е купил, да му ги е дал на непринудено бранене при него да ги държи, да ги съхранява, сподели още Алгафари.

Много му е разбъркано летлото на премиера, изключително в едната част, тук е въпроса дали е снимащ или снимаща. Няма междинен жанр, или е мъжки или женски. Дано е женски, другояче тогава ще му излезе и друго име на премиера, разяснява Мажд Алгафари.

Ние към този момент свикнахме с това ръководство, че всичко е безусловно на подбив. Те се майтапят с теб, подиграват се и не престават да ръководят. Така ли се ръководи една страна? Да запалиш джипарката, както викат нашенци, да обикаляш автомагистрали и тем сходни, тук таме да резнеш някоя друга лентичка. И това е ръководството на една страна, с това ли се дефинира ръководството на една страна, съобщи Алгафари.

И отново за кюлчетата злато и парите в стаята на Борисов. Това са 100 000 лв. единствено една пачка. Как са импортирани тези пари в Бояна? Нали има защита, има НСО. Въпросът е по какъв начин са импортирани. На който са дадени, той може да ги изнесе, той не минава през инспекция на КПП-тата. Или в случай че някой ги е внесъл, просто да ги снима и да ги изкара, доста ме съмнява. Да ги внесе, иди дойди, само че да ги изнесе, няма по какъв начин да стане. В някои среди влязат ли едни пари, излизане няма, разяснява Алгафари.

Мисля, че към този момент ще има инспекция на прокуратурата. Натиск ще има и от Европа, даже и подправени обстоятелства, до момента в който не се проверяват, до момента в който не се каже истина ли е или не, няма да оставят премиера на мира, и нас няма да ни оставят на мира, приключи Мажд Алгафари.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР